NOVO - BRINK Flair 400

Objavljeno:

Image
Prezračevalna naprava Brink FLAIR 400

V letu 2019 vam predstavljamo novi standard prezračevanja z rekuperacijo - BRINK FLAIR 400.

Brink Climate Systems predstavlja inovativno sistemsko rešitev, ki vse leto skrbi za zdravo in udobno klimo v prostorih. Obdajte se s svežim zrakom in uživajte v še večjem udobju. Visoko kvalitetni prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka zagotavlja učinkovito in pametno prezračevanje Flair 400 je najnovejši proizvod v programu proizvajalca Brink in postavlja nove standarde na tržišču.

 

Povečano udobje

Flair 400 je visoko učinkovita naprava, ki je v vsaki situaciji sposobna zagotoviti pravilno količino zraka. V kombinaciji s sistemskimi moduli za vlaženje, filtriranje, ogrevanje in hlajenje, omogoča še večje udobje in še bolj zdravo klimo v prostorih. Tako boste v svojem domu še bolj uživali.

 

Nov standard

Flair 400 je prva naprava v seriji Flair, z maksimalnim volumskim pretokom 400 m3/h. Naprava je daleč pred časom, ko gre glede na učinkovitost, enostavnost namestitve in povezljivost. Vzpostavlja nova merila na področju prezračevanja z rekuperacijo. Vsi detajli sistema so bili podrobno pregledani in izpopolnjeni do te mere, da naprava omogoča hitro vgradnjo in ustreza največ situacijam. Funkcionalnosti naprav iz prejšnjih serij, ki smo jih vajeni, kot je popolnoma avtomatični bypass in inteligentna zaščita proti zmrzali, so seveda vključene v novi design.

Izredna učinkovitost

Vsi deli naprave Flair 400 so bili razviti popolnoma na novo. Prefinjena kombinacija le-teh zagotavlja odlično zmogljivost. Rezultat izboljšanega aerodinamičnega oblikovanja se izkaže v večji učinkovitosti, predvsem pa je tišji ter porabi precej manj energije, kot primerljive naprave (meritve so pokazale celo do 30 % zmanjšanje porabe). Novo razviti ventilator je edinstven in z integriranim krmilnim sistemom zagotavlja konstanten pretok svežega zraka za prezračevanje.

 

Sodobna komunikacija

Flair 400 ima vse kar potrebujete za najsodobnejše komunikacijske sisteme, s katerimi se lahko na različne načine povežete z zunanjim svetom. Standardno je povezljiv z:

  • Modbus - Zagotavlja enostavno povezavo s sistemi za upravljanje zgradb
  • Plus verzija omogoča povezavo tudi z:
  • Brink Home - Spletno upravljanje preko aplikacije ali spletnega portala.
  • Internet - Obsežne možnosti za Internet stvari.


Vgradnja in vzdrževanje

Visoko kakovostna vgradnja je ključnega pomena za pravilno izvedbo prezračevalnega sistema. Flair 400 omogoča enostavno namestitev, kar prihrani čas in zagotavlja najvišjo kakovost same izvedbe. Priročen nastanitveni čarovnik nas, korak za korakom, vodi skozi namestitveni proces in hkrati onemogoča, da bi kaj spregledali. Sama naprava vam z vgrajeno programsko opremo ponuja tudi pametno pomoč pri vzdrževanju naprave in menjavi filtrov.

Nadzor nad prezračevanjem

Flair 400 je lahko že tovarniško opremljen s senzorji za kakovost zraka za CO2  in nadzor vlage (tipalo vlage  v kanalu). Brezžični senzorji vseskozi zagotavljajo odlično kvaliteto zraka. Druga možnost je prezračevanje s krmiljenjem na zahtevo, z nastavitvijo 2 – območnega nadzora. Če želite napravo nadzirati neposredno, lahko to opravljate tudi z daljinskim upravljalnikom ali stenskimi stikali.